Over Orfèvre

Over Orfèvre

De fascinatie voor sieraden zit er bij Manda al vroeg in. Als kind worden haar ogen getrokken naar de grote, glanzende bijous die haar moeder verkoopt in haar eigen winkel in Voorburg. Sieraden zijn voor Manda een passie, evenals het ondernemerschap. In 1992 start ze haar eigen winkel annex atelier Orfèvre waar ze dagelijks omringd wordt door de mooiste sieraden.

Zelf houdt ze van smart luxury. Van creaties die minimalistisch, romantisch en persoonlijk zijn. En bovendien betaalbaar. Handgemaakt wil niet altijd zeggen duurder, maar kan wel betekenen dat je een sieraad koopt of laat maken dat perfect bij je persoonlijkheid past. En dat is precies waar Manda naar streeft: ‘Ik wil sieraden maken waar ik trots op kan zijn en die andere mensen mooi vinden’.
Bij Orfèvre lopen winkel en atelier in elkaar over zodat de liefhebber op maat bediend kan worden. Je kunt er terecht voor unieke designs, maar ook voor het transformeren van bestaande sieraden naar nieuwe, moderne juweeltjes. En natuurlijk voor het restaureren of repareren van sieraden.

Heb jij een speciaal verzoek voor een juweel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb jij een speciaal verzoek voor een juweel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.