blogimage2 copy

Date: 8 april 2013

Author: admin

Tags:

Reacties staat uit voor Orfèvre Edelsmederij – KNOWN – VOORJAAR 2013

Orfèvre Edelsmederij – KNOWN – VOORJAAR 2013

Dit voor jaar staat Orfèvre weer met een prachtig stuk in de Known!

Manda Willems voert het mooie ambacht van goudsmid uit en heeft een passie voor handgemaakte, exclusieve sieraden. Haar bedrijf Orfèvre is gevestigd in Voorburg en is werkelijk een schatkamer. In de vitrines pronkt een selectie armbanden, kettingen, oorbellen en ringen; allen in haar eigen winkel annex atelier vervaardigd.

Hout, glas en zachte kleuren vormen de basis van de sfeervolle inrichting aan de Herenstraat 84.
Manda zit graag aan de robuust houten tafel om de wensen van haar klanten zorgvuldig te bespreken. Immers, sieraden worden dikwijls gerelateerd aan emotionele momenten.
Vanzelfsprekend kan er een mooie keuze worden gemaakt uit de bestaande collectie, maar kan er ook een sieraad op maat worden vervaardigd. Dat kan naar aangeleverd ontwerp, maar Manda en haar vakbekwame team kunnen ook in samenspraak met de klant een exclusief design uitwerken.

Sieraden zijn meer dan alleen een luxe accessoire, zij kunnen ook een sentimentele waarde symboliseren, zoals de herinnering aan een bijzonder persoon. Soms kan een oud sieraad, om welke reden dan ook, niet meer aanspreken. Niet dragen zou zonde zijn. Bij Orfèvre kan het sieraad in eigen atelier een totaal nieuwe look krijgen of kan het goud worden versmolten en verwerkt tot een fonkelnieuw pronkstuk. Ook zijn er sieraden die slechts een liefdevolle oppoetsbeurt behoeven, om in hun oude glorie te worden hersteld.
Speciaal zijn de ‘engeltjes’ van Orfèvre: gedenkjuwelen met een ruimte voor de as van een weggevallen dierbare.

In 1992 opende Manda de deuren van Orfèvre; een logisch gevolg van haar voorliefde voor sieraden, creëren en ondernemen. In de afgelopen twintig jaar heeft Manda een eigen stijl ontwikkeld en een trouwe klantenkring opgebouwd.
Manda: “niet de trends zijn leidend voor mijn ontwerpen, mijn inspiratie komt vanuit mijn intuïtie. Ik maak sieraden die ik zelf zou willen dragen en werk met materialen die mij persoonlijk aanspreken. Onze nieuwe collectie omvat sieraden van zilver en alle kleuren goud, ingelegd met helder frisgekleurde stenen als groene amethist, rose kwarts en blauwe chalcedoon.
Ons doel is om samen met de klant het ideale sieraad te vinden. Daarbij hechten wij grote waarde aan klantvriendelijkheid en service.”

Comments are closed.