blogimage2 copy

Date: 20 september 2012

Author: admin

Tags:

Reacties staat uit voor Speelse Sieraden – LOURENS

Speelse Sieraden – LOURENS

Ze mag inmiddels tot een boegbeeld van de Herenstraat in Voorburg worden gerekend. Eind september viert Orfèvre haar 20-jarig jubileum. Een heugelijk feit om bij stil te staan.
Tijdens haar stage bij de bekende Nederlandse sieradenontwerper Hans Appenzeller werd haar duidelijk: het is nu of nooit. Direct na haar studie opende Manda Willems haar eigen atelier in Voorburg. ‘In de loop der tijd heb ik een herkenbare eigen stijl ontwikkeld’, vertelt Manda. ‘Samen met mijn team maak ik unieke, handgemaakte sieraden met een speels element. Je wordt er vrolijk van. Ik combineer zilver, goud of roodgoud en werk veel met stenen, zoals groene, roze en turquoise amethist. Sieraden van pareldraadjes zijn mijn stokpaardje. Ook parels in allerhande kleuren gebruik ik veelvuldig. Niet in de klassieke stijl maar eigentijds verwerkt voor bij een trendy outfit, bijvoorbeeld geregen aan een veter.’
‘Ik maak wat ik mooi vind vanuit een innerlijk gevoel. Creaties die ik zelf met genoegen wil dragen. Ik werk alleen met materialen waar ik verliefd op ben. Er is een klik en alle radertjes in mijn hoofd gaan direct aan de slag, zoals de hippe sieradenlijn van oude cameeën. Persoonlijke service staat bij ons voorop en gaat verder dan de deur, het schoonmaken en repareren van onze sieraden is bijvoorbeeld gratis. Ook doe ik regelmatig speciale opdrachten die een emotionele waarde hebben. Oude sieraden uit een erfenis creëer ik tot iets nieuws of ik vervaardig stukken van waar- devolle symbolen, zoals een haar of as van een dierbare. Ik maak eerst
proefmodellen om volledig op één lijn te zitten met de klant, dan ga ik pas aan de slag. Een sieraad moet je raken.’
Jubileum
‘Op zaterdag 29 september om 10.30 uur komt onze wethoudster Heleen Mijdam proosten op ons 20-jarig bestaan. Iedereen is welkom. Aansluitend is het feestweek met leuke acties, onder andere kortingen. Bovendien krijgt elke klant bij een aankoop een mooi geschenk. Eigenlijk maken we er bij Orfèvre altijd een feestje van. In een ongedwongen ambiance vinden we een speels sieraad dat bij je past.’

Comments are closed.