blogimage2-copy1-copy1-copy

Date: 2 oktober 2015

Author: admin

Tags:

Reacties staat uit voor KOOP AVOND – Autumn the year’s last, loveliest smile

KOOP AVOND – Autumn the year’s last, loveliest smile

Beste klanten van Orfèvre,

Op donderdag 15 oktober organiseren wij een speciale koopavond! De zomer komt aan haar eind en het is bijna herfst. Natuurlijk hebben we geen zin in al die regen. Deze tijd draagt haar charme door de gezellige knusheid!

Hierbij nodigen wij u uit op onze koopavond. Deze avond kunt u genieten van 20% korting op de gehele collectie, uitgezonderd nieuw werk. Wij hebben een outlet vitrine waar de beste koopjes te vinden zijn!

Graag heten wij u welkom
van 16:00 tot 21:00 voor
een hapje en een knus drankje!

Tot ziens! Liefs,
Het team van Orfèvre

Comments are closed.