blogimage8]2 copy

Date: 20 september 2012

Author: admin

Tags:

Reacties staat uit voor Orfèvre Edelsmederij – KNOWN 2012

Orfèvre Edelsmederij – KNOWN 2012

Orfèvre Edelsmederij – KNOWN 2012

De oude ambacht sieraden maken kunt u aanschouwen in de edelsmederij van Manda Willems. Haar zaak is gevestigd in Voorburg en heet Orfèvre, dat Frans is voor goudsmid. Met een ware passie voor haar werk creëert Manda de mooiste accessoires voor klanten met een eigen ontwerp-idee of voor mensen die van een bestaand sieraad iets anders willen laten maken. Door François Engelhart

Orfèvre is ingericht met verschillende strakke vitrinekasten en heeft een open atelier met vier werkbanken. Naast het bewonderen van al het moois in de winkel krijgt men daardoor een goed beeld van het ambacht sieraden maken. Ongeacht of sieraden in de winkel zijn gekocht, verzorgt de zaak tevens reparaties en maakt Orfèvre de sieraden zelf schoon. Eigenaresse Manda Willems vindt het geweldig om zich dagelijks te kunnen bezig houden met het maken van mooie bijoux. Manda: “Iedere dag opnieuw is ons team bezig met het maken van speciale dingen voor klanten. Soms komt men voor iets nieuws, maar klanten komen ook regelmatig met een erfstuk waarvan men iets anders wil laten maken. Al is dat soms heel emotioneel, het doen me goed dat mensen ons hun erfstuk toevertrouwen en dat ze weten dat we er iets moois van zullen maken.”

Inmiddels bestaat Orfèvre 20 jaar en gaat het team dagelijks zeer gepassioneerd aan de slag. De gehele collectie sieraden is door de winkel zelf met de hand gemaakt. Manda: “Na al die jaren raak ik telkens weer verguld van trots wanneer klanten enthousiast reageren op ons werk.” De collectie bevat een rijke verzameling aan verschillende types ringen, oorbellen, colliers en armbanden. De ontwerpen zijn vrolijk, speels en eigentijds en veelal heeft een sieraad een romantisch tintje of een grappige afwerking. Als basis wordt er gebruik gemaakt van edele metalen als zilver en wit-, geel- en roodgoud. Van eenvoudige zilveren of gouden sieraden tot aan combinaties van de edele metalen met parels, edelstenen of camee, Orfèvre heeft het in de collectie of kan het moeiteloos voor u maken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over ontwikkelingen van Orfèvre of wilt u worden uitgenodigd voor de feestelijke presentaties van nieuwe collecties, stuur dan een mail naar manda@orfevre.nl.

Orfèvre Edelsmederij
Herenstraat 84
2271 CK Voorburg
T: 070-3865571
E: HYPERLINK “mailto:manda@orfevre.nl”manda@orfevre.nl
W: www.orfevre.nl

Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Comments are closed.