IMG_80931

Date: 15 november 2017

Author: admin

Tags:

Reacties staat uit voor ACHTER DE WERKBANK

ACHTER DE WERKBANK

Het team van Orfèvre werkt vanuit een open atelier, waardoor de klant stap voor stap betrokken is bij het ontwerpproces! Zo bedenken wij samen een speciaal en bijzonder sieraad.

Alles wat wij ontwerpen voor onze klanten is maatwerk. Zo kunnen wij precies voldoen aan de vraag van onze klanten. Menig klant komt dan ook al jaren bij ons om sieraden te laten maken voor unieke gelegenheden.

Naast onze klassiekers, ontwerpen wij ieder jaar nieuwe collecties om onze klanten te verrassen. ‘ Le Petite Oiseau’ is onze nieuwste collectie. Zilveren sieraden met gekleurde edelstenen en kleine vogeltjes. De collectie heeft een symbolische waarde. Vogels staan voor eigenwaarde, waardigheid en overwinning en dat past perfect binnen het 25 jarig bestaan van Orfèvre!

Wij staan voor unieke sieraden en een bijzondere ervaring voor onze klant!

IMG_8094

Comments are closed.