Schermafbeelding 2017-11-17 om 10.54.32

Date: 16 november 2017

Author: admin

Tags:

Reacties staat uit voor ORFÈVRE BESTAAT 25 JAAR

ORFÈVRE BESTAAT 25 JAAR

Orfèvre bestaat 25 jaar en dat hebben wij gevierd!

Voor deze speciale gelegenheid heeft Manda Willems een lustrumcollectie ontworpen. Deze unieke sieraden zijn verkrijgbaar in de winkel, maar natuurlijk zijn ze ook te zien op onze website! De collectie bestaat uit schitterende edelstenen gecombineerd met kleine vogeltjes. Ook heeft Manda een boek laten samenstellen die haar klanten alles verteld over de smederij, unieke ontwerpen en waar ze nu precies haar inspiratie op doet. Het boek is hieronder te bekijken!

Naast dat er hard gewerkt is aan nieuwe sieraden en een bijzonder boek, heeft de winkel een frisse en moderne opknapbeurt gekregen.

Komt u al het moois bewonderen?

IMG_8042

Comments are closed.